2011-06-26 18 views
喺openrice搜尋器中打「海鮮」兩字,首五名內搵到呢間海鮮站,即日下午訂枱食晚飯居然成功,於是便去試一試。由於佢唔近地鐵站,所以要好搵好一陣,一見到就諗:死伙! 間舖咁細,咪有排等? 之後有侍者居然帶我入商場,我先知道我今日會係商場走廊食飯...講真,唔係抱太大期望,但地方乾淨,又唔見小虫虫,不妨一試!兩個人,叫咗: 翡翠螺:好大隻,又新鮮又甜!48蚊6隻,必食! 中蝦沙律:新鮮水果配合得好好,中蝦都幾新鮮! 琵琶蝦:一般,比想像中細 龍蝦湯:正!比得上出名的西餐廳。配上脆脆的多士,yummy!! 水晶蟹:今日的主角。本來訂咗加拿大蟹,但因材料問題無得食,所以聽咗推介叫咗$580水晶蟹。侍者果然無介紹錯。蟹肉鮮甜、d羔又香又滑又鮮,好少食到咁正的羔 (一般都會有少少腥)。所以就算好罪惡都食得一乾二淨。我地覺得物有所值! 籠仔芥蘭:一般,都幾好味。成餐飯最令人窩心的是服務一流,上菜十分細心,令人食得好舒服。

兩個人,叫咗:
翡翠螺:好大隻,又新鮮又甜!48蚊6隻,必食!
中蝦沙律:新鮮水果配合得好好,中蝦都幾新鮮!
琵琶蝦:一般,比想像中細
籠仔芥蘭:一般,都幾好味。

2011-06-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)