明天生日會同朋友bbq,咁今日就同老公係下D 沙律,海鮮啦.^^.去到我地是第一枱呢.^^.之後個staff _ 阿豐就介紹生蠔買3送一.我地食食下就想試下生蠔.其實我不嬲都唔好的.不過見到平又即叫即開,咁試下啦,staff _ 阿豐 好詳細同耐心介紹.我地就劑下佢的介紹,呀,好好味呀,令我對生蠔改觀晒,之後我地好回味,所以再叫多一round.....今次生日飯實在好味道呢.p.s 呢一餐$520,食得好開心,因為前一日係太平洋酒店係了一個晚餐,成$400一個人,但食完都唔飽又無特別.所以呢餐雖然唔係貴野,但好食,又有位好有熱誠的staff 服務我地,真是太好啦.^^.

2010-11-29
Celebration