朋友慶祝生日,一早book左依間餐廳,因為見佢食評都OK。一去到,諗住生日開支法國酒,咁佢就推介左一支紅酒⋯真係好差囉,差到想揼咗佢,所以冇影相!未試過一支紅酒四個係飲唔晒,好似火酒咁⋯⋯!好啦,講返啲食物啦:依個係個套餐要加$140嘅龍蝦湯,味道都OK ,諗住之後野食都可以啦,估唔到嚟緊嘅嘢先係大佬⋯⋯呢個佢話個湯系飲得嘅,係海龍王湯,嘩!個湯淡到好似煲完薯仔嘅水咁⋯⋯一啲味道都冇意大利荷葉飯,佢話係海鮮飯,但係佢入邊嘅飯太林,林到好似爛晒咁⋯⋯我未食過一間意大利嘢嘅意大利飯係咁林嫁呢個係七成熟嘅黑毛豬,太鞋啦,好似擦膠咁,X心快餐店嘅叉燒都好食過佢⋯呢個黑毛豬套餐要成四百幾蚊仲有其他嘢食,都冇心機影啦,啲食材真係好一般,一啲都唔值呢個價錢! !諗住甜品應該都唔會衰得去邊,嘩!真係估佢唔到啊,西餅都好食過依個生日蛋糕好失望呀!全晚都好失望!仲要個冷氣一啲都唔涼,我飲完個龍蝦湯流晒汗大家要慎重考慮下先好book
朋友慶祝生日,一早book左依間餐廳,因為見佢食評都OK。

好啦,講返啲食物啦:

大家要慎重考慮下先好book
2016-11-19
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$1000 (Dinner)
Celebration
Birthday