2023-07-06
😺朋友介紹來到中環「令酒場」,呢度環境寛敝,坐位舒服,環境清靜😸適合邊食邊傾計😽裝修上好有日本風格😺地點位置方便 燒吞拿魚下巴💮💮💮💮💮吞拿魚食得多😱燒出來既吞拿魚下巴就第一次食,份量十足好大塊,燒出黎既魚肉好鮮嫩有肉汁,另外有比埋醬汁😱一齊食味道更鮮味,燒到好好食,吞拿魚味好香❗️三文魚籽海膽和牛卷💮💮💮💮💮三種配料搭在一起😚令到整體上色彩繽紛,口感好豐富,呢三個口味加埋一齊都係我既最愛,和牛質感嫩滑又軟腍😋食物質素好好❗️慢煮雞胸芫荽沙律💮💮💮💮💮呢一個沙律主要較為清爽,雞胸肉鮮嫩多汁😋添加上沙律醬同莞荽😛食到停唔到口❗️日本生蠔💮💮💮💮💮呢度既生蠔好大隻😱入面多肉夠肥美,食落口滑溜溜,加埋調味好開胃 ❗️主要食日本野,廚師精心製作,每道菜都有質素,價錢方面合理❗️食物質素⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️環境衛生⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
食物質素⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
環境衛生⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️