(Non-member)
2007-10-15 25 views
呢間BBQ地方,我過去兩年去過幾次,服務同食物都尚算OK,於是,上星期六又去過。今次認真唔掂,食物水準爭一大截。款式平凡無特色不特止(來來去去都係普通的扒類,腸仔,丸),d丸仲要係又林又霉,毫無味道。最最最離譜係佢地提供整沙律的材料,例如粟米,菠蘿,蕃茄等,但居然沒有沙律醬,連一d咁cheap咁基本的材料都唔提供,真過份。仲有一件不快事,話說我地當日7大人2細路,响比錢時,我地又掛住爭比錢,一時唔為意,佢居然收我地7大7細,咁都可能收錯啫,但佢比飛我地時,又比7大2細即9張飛喎,唔係14張喎!事後差不多走時,我地傾番起,先發現計錯錢,好在keep住飛尾啫,咪即刻出去追番囉,開頭佢地都唔多肯認架,跟住我地多幾個人出去,佢地突然好順攤咁回番錢比我地喎!Check都唔洗Check番! 真離奇!