見好耐無入屯門行下,所以就去行下同食飯,今次嚟到「Food Combo」。Set F 美國安格斯西冷(9安)荷蘭汁配南瓜薯餅塊牛扒好厚身,睇得出喺良心店嚟。食落好有牛味,喺安枱斯牛應有嘅牛味,再加埋個荷蘭汁,牛味更加出,而家諗返都想食🤤🤤🤤。個荷蘭汁主要喺喺蛋黃溝檸檬,仲好要有耐性咁人手打出嚟,所以好綿好cream,配牛肉食非常夾。薯蓉值得一讚,食落去明顯同一般嘅薯蓉好唔同,呢道喺特別綿同埋細緻好似食雪葩咁,最重要喺佢食落唔油膩,以往好怕薯蓉好油膩好滯,但呢道一d都唔油膩。本月限定:特式燒排骨配橙汁椰菜作為一名食肉獸表示,呢道菜超級滿意🤤🤤2排大大塊嘅燒排骨,真喺見到都覺得抵食。味道方面中規中矩,可能因為啱啱食完安格斯牛,果陣牛香味仲齒甲留香緊。不過建議可以夜晚嚟食先叫燒排骨,因為份量真喺好大,中午食會超飽同滯。鮮薑紅x桂圓杞子、薄荷檸檬水、檸檬茶呢道嘅餐飲喺以上3款飲品任飲,個人比較推薦檸檬茶,因為有陣桃香味。

Set F 美國安格斯西冷(9安)荷蘭汁配南瓜薯餅

本月限定:特式燒排骨配橙汁椰菜

鮮薑紅x桂圓杞子、薄荷檸檬水、檸檬茶
2019-07-25