2022-10-25
1925 views
之前只喺食過佢晚市,今日就試吓去食佢個午餐,結果令我非常失望☹️無論係食物質素定抑或服務態度完全唔掂共叫左3個午餐,$360食了個空虛😩$118 牛扒薯條 已經叫要3成熟 拿到尼得個7成左右 連少少粉紅都冇乜 同個男侍應講,佢求其話預先醃咗醃咗之後再煮,所以冇咁生。 乜原來餐廳係會用本身已熟咗牛扒去醃之後再煮?? 你老老實實答認錯我哋煮熟咗少少唔好意思咁,就算冇得換個塊比我,你肯承認個錯誤,我都會順氣啲呀,你求其講個理由嚟Hea我當我弱智?😡$98 pizza 超薄得嗰4塊,相當於出面Pizza Hut嗰啲迷你批size但係勁簿 材料得紅腸火腿、芝士、菠蘿,就冇了,食完完全好似冇食過咁。根本唔值呢個價$98 鱸魚柳 林啤啤咁,一啲口感都冇。我都已經諗唔到用咩評語尼評好 輪到服務態度,戴眼鏡紮馬尾,嗰個女啲態度真好一般,對話都已經唔係話用啲咩友善語氣答你,問攞單之類都嘴嗡噏咁樣,俾人感覺就係覺得好唔耐煩,另一個男侍應,同我地清理枱面嗰陣時,佢自己整跌咗將廁紙落地下,跟住又藐嘴又唉咁踎低翻身去執,依啲表情有冇必要做喺個客人面前? 食物未攞來,都已經好影響食慾胃口心情。再加上攞到嚟嘅食物又係
共叫左3個午餐,$360食了個空虛😩
食物未攞來,都已經好影響食慾胃口心情。
再加上攞到嚟嘅食物又係嗰啲咁嘅款⋯
成家人食完,食左一肚氣 😡
三百零蚊俾錢買難受 以後唔會再幫襯😩