2014-12-11
本來考慮去食牛角還是和民,最終選擇了和民,加上剛剛翻新,心諗應該不會太差吧,點知是一個錯誤的決定。等左大約45分鐘終於可以入坐,我同朋友們揀左最新推出的三人SET 餐,下單後大約等了30MINS連沙律都未上桌,追左侍應,佢話整佢緊,大約等左45MINS 沙律、炸物先開始上桌。首先黑豚水菜沙律無味,炸物係炸到黑黑地,好似翻炸過好多次咁,但重點係炸物是凍的,心諗炸到黑曬等左咁耐但D 野都係凍? (由於要求換過所以無影相) 。之後追左好多次先黎鮭魚箱押壽司、明太子PIZZA同海鮮盛合,明太子PIZZA除左食明太子部份覺得有少少味之外,PIZZA 完全無味。所謂既鮭魚箱押壽司,我見到之後就真的憤怒鳥,我可以由三文魚中看見壽司飯,三文魚也薄得離譜每件壽司SIZE 不一,老實講連爭鮮賣相味道都好味過佢!!!我地要求重換但被拒絕了 我深深對呢間完全失望都極點。只能說海鮮盛合同牛肉火鍋叫還可以入口,連叫野飲都要等45MINS 先到,我終於明白點解出面D人要等咁耐,唔係因為D客唔肯走而係D野食未到齊叫人點走丫?我明白成本上脹,咁都無理由食物質素好似日元咁插水式下降嫁
我明白成本上脹,咁都無理由食物質素好似日元咁插水式下降嫁
Other Info. :
完全失望! !