2019-12-21
Garden bar & restaurant 依間係天文台道,小編係見入面有live music 吸引左,入到去位置寬躺,所以坐得幾舒服招牌沙律依個係店員推介話係佢地既招牌,不得不讚賣相非常精美,顏色配搭奪目,做到好似花園一樣,先有新鮮沙律菜、菇菌,粟米、青豆角、食用鮮花、海葡萄、配上橄欖油和清淡醬汁,小編就最喜歡海葡萄同埋用牛油炒過既香菇😋水牛城芝士配有機蕃茄平時食開都係一片芝士配一塊蕃茄,依間係成個水牛芝士浸係蕃茄湯汁入面👍🏻水牛芝士味道清淡,加上新鮮蕃茄打出來的醬汁,非常開胃又有飽肚感覺龍蝦天使麵龍蝦彈牙爽口,天使面都好煙韌,天使麵不得不讚煮到岩岩好,同麵身幼身吸左蕃茄同龍蝦汁好入味,小編覺得麵比蝦更好食😋cocktail都係行花花路線,主要都係用Gin調製而成,其中Secret Garden選用左洛神花同碟豆花,味道都幾濃烈,下次都係叫店員推介吧😂
招牌沙律
依個係店員推介話係佢地既招牌,
水牛城芝士配有機蕃茄
龍蝦天使麵