2019-07-07
話説我係蛋控,好鐘意食蛋既,近排又知道觀塘工業中心地下以蛋黎開餐廳🤝🤝即係主打食蛋架啦🤩🤩🤩唔係唔黎試下佢呀嘛😋😋😋店舖收每日既1800hrs星期六咁岩放半畫,所以就黎試試佢先🤩店舖樓底闊落,裝修簡約,木系舒服既感覺由於去到餐廳都四點幾,望下嗰下午茶menu,諗唔到食點既時候俾我見到另一個menu有招牌蛋捲同埋蛋治,一於就試哩兩樣啦,嗌左一杯凍奶茶同熱奶茶☕️同店主傾開計先知啲蛋用湖北蛋,因為炒出黎會橙黃色啲既。哩店既職員好有禮貌,態度好誠懇🤩🤩小店就有哩種好💋💋食物好快送到,奶茶茶底唔錯,熱飲仲好飲蛋治既炒蛋炒得好靚仔,啲蛋仲包住小小既蛋漿係我鐘意既。至於嗰蛋捲賣相好有台式既感覺,舖滿芝麻汁,咬落去有蕃茄,洋蔥同埋雞肉,不過當我切落啲雞度既時候,發現啲雞未全熟即刻通知店主,店主好好即刻幫我再整,雖然野食出左啲意外,但店員同店主既態度好好,加油呀小店💪💪💪💪
由於去到餐廳都四點幾,望下嗰下午茶menu,諗唔到食點既時候俾我見到另一個menu有招牌蛋捲同埋蛋治,一於就試哩兩樣啦,嗌左一杯凍奶茶同熱奶茶☕️同店主傾開計先知啲蛋用湖北蛋,因為炒出黎會橙黃色啲既。 哩店既職員好有禮貌,態度好誠懇🤩🤩小店就有哩種好💋💋食物好快送到,奶茶茶底唔錯,熱飲仲好飲
蛋治既炒蛋炒得好靚仔,啲蛋仲包住小小既蛋漿係我鐘意既。