2017-06-17
1️⃣) 焗圓蹄芝士通粉🐷🧀🍝 芝士味好重好香🤤🤤 加上上面鋪左好多脆脆既粒粒 所以口感都幾特別😌 不過我思疑呢啲就係圓蹄(?)🤔 炸過既圓蹄(?)🤔 如果唔係既話 我就唔知圓蹄係邊😂😂😂 不過整體唔錯 唔會覺得好滯👍🏻👍🏻👍🏻-2️⃣) 叉燒包🔥🐷🍞 味道中規中矩 不過佢用🐷仔做外表係幾🉐意同迎合到個主題😂😂😂-3️⃣) 醬油蜜汁豬(2️⃣5️⃣0️⃣g) 🍯🐷 呢個係係我地點菜時📋 個waitress推介既是日精選😳 呢個🐷係餐牌📋上係有既,但墊底個汁 就無喎🤔🤔 所以我都唔知點介紹😂😂😂😂😂 不過個🐷係值得1️⃣讚,雖然個皮好似整到好lone,但事實上由皮至肉都係好嫩,肉厚得泥又嫩 皮好有彈性 好好味😚😚😚😚 -2️⃣個人食2️⃣5️⃣0️⃣g 真係岩岩好,但菜牌📋上已經好貼❤️有3️⃣個size揀,但我見最細都3️⃣6️⃣0️⃣g,可能3️⃣個人食先唔會過飽🤔🤔🤔-個🐷🐷真係好推介,必點👍🏻🤤
個🐷🐷真係好推介,必點👍🏻🤤