2006-08-07
第一次食依間餐廳,見佢得幾個食客,有小小驚,點知食落又好好食喎.餐前的蜜瓜汁好fresh,冇加糖,食到瓜的原味,微甜,好.appetizer - ham salad, 正野,有d veg加片薄ham,加d醋,開胃.main - 青口白油天使麵,d青口多到呢..at least有30隻.友人話係藍貝. 唔識食的我就只知道佢好食囉.好fresh,食到青口的鮮甜味.dissert - 朱古力布甸, 好好好香的朱朱力!!!!! 雖然佢係好細,得個table tennise ball咁大,不過,都係不減佢既風采!!!因為友人識老闆,個老闆仲好好人咁送0左杯"自家製果汁"俾我地飲,又係好好飲.正如kc話,唔知仲以為佢係汽酒.埋尾的iced mocha就不行了,都唔係mocha來的,係dark roast coffee就真!!!飲了兩口就不要了.友人請客,謝呀!下次我的! lunch set $78.
餐前的蜜瓜汁好fresh,冇加糖,食到瓜的原味,微甜,好.
友人請客,謝呀!下次我的! lunch set $78.