2009-09-30
平時都有去和光食Lunch, 知道佢既質數係ok, 價錢都合理昨晚就去試試佢既 $160 和牛放題估唔到係咁正 !!!!!我地食 6-8pm個場, 準時去到即刻Order, 有好多款 和牛, 豬, 雞, 蝦, 帶子....我地當然狂叫哂所以 和牛 啦!一上菜見到個 和牛, 真係 "嘩" 左出來!!! 唔係咁靚呀ma !!! 個Waiter話呢D和牛係A2-A3級, 超正 !!!!仲有 厚/溥 燒牛舌, 如果起 E呂波食, 每碟起馬都要$100, 而家可以狂食十幾碟, 都係 $160 !!! 真係唔知佢點做 (我1個人都食左2碟和牛+1碟溥燒牛舌啦!)仲有想講呢度 Waiter服務非常好, 上菜快而且冇漏單!!! <-- 呢樣真係要大讚! (因好多自稱任點任食既放題, 其實叫十樣都係來6樣, 又要成日追單, 等食)而且用既燒爐都係同E呂波一樣, 好新淨, 火力夠! 環境舒服冇油煙味!晚市 $160 有咁好質數和牛放題, 真係超勁推介, 一定要再去食!! yeah !
昨晚就去試試佢既 $160 和牛放題
估唔到係咁正 !!!!!
我地當然狂叫哂所以 和牛 啦!
而且用既燒爐都係同E呂波一樣, 好新淨, 火力夠!
環境舒服冇油煙味!