2020-09-13
爆武漢肺炎第三波之後,自己都減少出街, 呢排好似穩定返d, 都要約friend出嚟食餐飯, 放鬆吓~ friend係要嚟見架嘛我地本來想食爆谷雞, 點知full咗又唔想等位, 咁行咗去pop street..... private party, 又冇得食 好彩記得之前食過八坂, 行過兩條街過嚟食~一如以往, 都係咁抵食好食~ 好過去大x樂打邊爐食低質垃圾,嚟呢度食高質sukiyaki好過啦 我食美國上級豬腩, 望上去好似好肥咁, 食落唔係喎,一d肥嘅感覺都冇, 好好味, 肉味好香~d野菜都好好味, 尤其是個粟米, 係新鮮粟米,唔係d急凍雪藏貨, 抵食又抵讚呢間嘢仲好乾淨,每枱都有支搓手液, 好方便。 而家咁嘅時勢, 真係要日搓夜搓。。。 武漢肺炎幾時會完呀如果想打邊爐, 呢間當一人邊爐都幾好, 唔錯
如果想打邊爐, 呢間當一人邊爐都幾好, 唔錯