2012-03-04
一家人去食飯所以早d去接近五點到達得好少人仲以為唔好食點知原來其他枱都有人book曬,我哋張枱都要7點交番果日有d冷,開動了pizza上先好薄,但唔夠脆,味道幾好的,但冇特色很像茶樓的味道,不錯沙嗲汁串燒我覺得都好好食,個沙嗲汁甜甜好啱我口味,有3串雞3串豬,我食左一串,但我唔係好知係雞定豬xd這個又好正,菜以用醋混好先上,太好不用動手蟹肉比好多,絕不偷工減料但要成$95 有點貴BBQ Ribs我本人覺得都幾好味,幾入味,同埋都唔"鞋",但屋企人覺得佢好食到癲,食完其他野再叫多個haha chicken wings 一般最正係依個,下底有薯蓉,我諗用紅酒煮過,有小小酒味好正,d皮燒得好脆豬手好滑好好好好好食,仲想食多d依個呀!!!隻雞好鞋呀但d意大利米好好食,d飯讓係隻雞入面所以得好小早知食露旬大茹意大利飯啦牛尾寬條麵beef lasagna我唔食牛的-3- 屋企話牛尾燘得好入味海鮮墨汁意粉好多料.汁都好好咪,但意粉好硬,係好硬,可能一時失手吧如果煮耐小小好d我堂細佬生日,果度d 侍應好細心咁幫我地放靚靚Tiramisu超正,好小食到咁好食的,入面有小小咖啡味粒粒,濕果果位好夠咖啡香味
接近五點到達得好少人仲以為唔好食
點知原來其他枱都有人book曬,我哋張枱都要7點交番 果日有d冷,開動了 pizza上先
好薄,但唔夠脆,味道幾好的,但冇特色 很像茶樓的味道,不錯
沙嗲汁串燒
我覺得都好好食,個沙嗲汁甜甜好啱我口味,有3串雞3串豬,我食左一串,但我唔係好知係雞定豬xd 這個又好正,菜以用醋混好先上,太好不用動手
蟹肉比好多,絕不偷工減料
但要成$95 有點貴 BBQ Ribs
chicken wings
一般 最正係依個,下底有薯蓉,我諗用紅酒煮過,有小小酒味好正,d皮燒得好脆
豬手好滑好好好好好食,仲想食多d依個呀!!! 隻雞好鞋呀
但d意大利米好好食,d飯讓係隻雞入面所以得好小
早知食露旬大茹意大利飯啦
牛尾寬條麵
beef lasagna
我唔食牛的-3- 屋企話牛尾燘得好入味
海鮮墨汁意粉
好多料.汁都好好咪,但意粉好硬,係好硬,可能一時失手吧
如果煮耐小小好d 我堂細佬生日,果度d 侍應好細心咁幫我地放靚靚
Tiramisu
超正,好小食到咁好食的,入面有小小咖啡味粒粒,濕果果位好夠咖啡香味但又不苦
另外兩樣我不嬲都不十分中意食的,但我的家人說很好食,心太軟甜度適,又夠熱
最後還叫多一個lemon cheese cake
最後要讚讚服務態度,他們全部都很細心又有禮貌
不停加水同換碟,又係咪講唔該同唔洗客氣咁
開頭我哋叫好多,之後佢又會問怕不怕食唔曬,感受到佢哋ge細心
不過最後食得曬的haha
丫,不過叫比工人姐姐ge coffee 叫左勁耐,追左幾次先到