2018-07-05 219 views
知道呢度中午都有omakase可以食,所以今日放假專登約埋個fd 一齊book食晏就(平啲嘛)中午既omakase有288,388,780同980可以揀,我地就揀個中位價388既trytry先先有熱辣辣既滑滑茶碗蒸前菜就係爽口既芝麻小章魚跟住就由日藉師傅為我地制作壽司laa壽司會一件件咁上俾我地,從中可以同師傅有好多交流,亦都會更了解自己食緊啲乜,食完好似上左一堂日本料理科咁今日388呢個set既頭四貫係 深海池魚、金目鯛、真鯛同帶子,之後就係藍鰭大拖羅、左口群邊、甜蝦同海膽每一件既壽司都經已混合左醬油同芥末,醋米飯粒粒分明,煙煙韌韌,而魚生刺身就新鮮甜美,當中既藍鰭大拖羅同左口群邊直頭係入口即溶添食完壽司仲有手卷,由師傅即整再親手俾我地今日既係白魚手卷,師傅話係入面有唔同品種既鯛魚,紫菜食落脆卜卜,每一啖都有超量既魚生,濃濃既魚鮮甜味,真係好正食完之後就有一碗熱湯清一清口腔最後仲有一球豆腐雪糕做甜品,佢地既豆腐雪糕灑上海苔粉,呢個配搭真係第一次,聽落有啲怪咁,但食落唔怪得黎有驚喜,幾夾添wooo------------------------------食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)

先有熱辣辣既滑滑茶碗蒸

前菜就係爽口既芝麻小章魚

跟住就由日藉師傅為我地制作壽司laa

食完壽司仲有手卷,由師傅即整再親手俾我地

食完之後就有一碗熱湯清一清口腔

食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨+0.5(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟+0.5(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)
Type of Meal
Lunch