好味指數:👅👅👅👅👅抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️古琴雅苑一直都聽人講啲片皮鴨好好食,今次終於去試下,結果冇令我失望!絕對會返去再食🫶🏻烤北京填鴨(一隻)$368 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻片皮鴨帶肉,皮脆,帶少少油脂同烤嘅香味,好出色👍🏻片皮鴨份量好足夠👍🏻啲醬料味道啦唔會太鹹,配料好多,可refill, 仲要有蜜瓜,非常解油膩🤩👍🏻啲皮唔太厚,大細剛好,但係太少,我自己比$45加左多盤片🤨啲片好快凍,雖然一上台好熱辣辣,但好快凍令啲皮變硬,好似紙咁上海炒年糕 $89👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🥹🥹 可能係我食過最好食嘅上海炒年糕,冇諗過可以咁好食,連啲菜都好好食👍🏻 啲汁唔會太鹹,年糕好掛汁👍🏻年糕厚度合適,煙靭有咬口,但又唔會過硬👍🏻份量足夠小籠包 $68 5隻 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(太快食完相都帶影🤣🤣)👍🏻 皮薄餡靚👍🏻入面好多湯👍🏻我成日都食小籠包,呢間嘅小籠包絕對係我top 3總括嚟講,想食上海野嘅你真係要試下,價錢合理,食物高質👍🏻🥹 寫完食評已經想再去食多次💓
好味指數:👅👅👅👅👅
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

烤北京填鴨(一隻)$368 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻片皮鴨帶肉,皮脆,帶少少油脂同烤嘅香味,好出色
👍🏻片皮鴨份量好足夠
烤北京填鴨(一隻)

上海炒年糕 $89👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻 啲汁唔會太鹹,年糕好掛汁
👍🏻年糕厚度合適,煙靭有咬口,但又唔會過硬
👍🏻份量足夠
上海炒年糕

小籠包 $68 5隻 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
(太快食完相都帶影🤣🤣)
👍🏻 皮薄餡靚
👍🏻入面好多湯
👍🏻我成日都食小籠包,呢間嘅小籠包絕對係我top 3

烤北京填鴨(一隻)
上海炒年糕