2020-09-14 300 views
我真係好鍾意任飲任食,一個價錢、無限食物。今次黎到韓式燒烤店,有各式各樣肉類同海鮮,及十多樣的韓國菜任燒任食,再加上無限任飲,滿足的一餐。豬肉有肉頸肉、五花腩、厚切豬腩、黑毛豬腩片等;牛肉有牛柳片、薄切西冷、牛腩片、牛仔骨等;海鮮有扇貝、帶子、生蠔、魷魚等⋯仲有雞翼、雞腎、羊肉等⋯食物多樣化。由於電子落單,所以可以食少少又點少少,而且食物上既速度好快推介牛仔骨,好好味,點左幾轉!雞翼都好嫩滑!大啡菇加埋牛油一齊燒好正!其實牛油本來係放係粟米隔離既。估唔到連帶子都可以任燒!牛五花腩加上少少酸酸甜甜既汁都幾特別。醬汁亦有多款選擇,不過好多肉已有調味,唔點汁已夠味。最令人驚訝的是炸魷魚鬚,熱辣辣、又脆又大條。好味過出面既小店。辣年糕都幾辣,只食到兩三片。。甜品除左一些自家制外,仲有雀巢雪糕同dryer’s 乳酪雪條食呢好滿足!

推介牛仔骨,好好味,點左幾轉!

估唔到連帶子都可以任燒!

牛五花腩加上少少酸酸甜甜既汁都幾特別。

醬汁亦有多款選擇,不過好多肉已有調味,唔點汁已夠味。

辣年糕都幾辣,只食到兩三片。。

好滿足!