2023-04-25
🔆分別有3個餐,皇牌和牛$268、澳洲和牛$298、a4和牛$388🔆今次試緊係澳洲和牛🐮🐥和風海鮮雞煲叫左小辣唔會好辣,好惹味😋~配菜有豆卜幾吸醬汁好正,鮑魚有2隻、大蝦有6隻、蜆都有好多,質素都🆗 雞既部分應該係炸過黎,口感唔錯,同出面食既雞煲係有啲唔同,醬汁係真係正既味👍🥬丸類、菜類同其他店無咩大分別 我就唔多講,我就比較中意芝士魚腐,一咬就啲芝士醬流出黎~🧀🧀呢度特登有2款唔同既雲吞幼麵同粗麵!🤩🤩佢仲有雲吞水餃🥟配搭~自製成雲吞麵~~🍜🍜雲吞粗麵真係幾好正😆😆幾特別‼️口感好彈牙👏🐮澳洲和牛、牛白肉、牛肩胛小編孤陋寡聞,第一次係火鍋店食到牛白肉,不過唔係個個都會接受到質感同味道(包括我)🤣🤣其實就係個味道就係牛既脂肪質感同味道,如果真係好中意食牛脂肪可以瘋狂𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞👏👏牛既質素唔錯,重牛味,脂肪分佈唔會太肥~ 豬肉都🆗🍦雪糕必食必食‼️‼️‼️有曲奇同芒果🥭真心極高質,曲奇勁足料 每啖都係粒粒曲奇🍪🤩🤩芒果係好濃味,唔似化學味,好似楊枝甘露~正👍👍
今次試緊係澳洲和牛🐮
🐥和風海鮮雞煲
🥬丸類、菜類同其他店無咩大分別 我就唔多講,
我就比較中意芝士魚腐,一咬就啲芝士醬流出黎~🧀🧀
呢度特登有2款唔同既雲吞幼麵同粗麵!🤩🤩
佢仲有雲吞水餃🥟配搭~自製成雲吞麵~~🍜
🍜雲吞粗麵真係幾好正😆😆幾特別‼️口感好彈牙👏
🐮澳洲和牛、牛白肉、牛肩胛
🍦雪糕