2022-08-24 149 views
今日帶媽咪去旺角行街,講到任食任飲,就諗起呢間大喜屋😍午市放題,一早打電話預約😊呢度既食物同飲品種類超過百幾二百種!-前菜係自助區自己夾左好多小菜,用黎開開胃!有熟蝦、酸薑、中華沙律、蜆肉😋好開胃,仲攞左碗雪耳糖水滋潤一下-壽司方面叫左個海膽手卷,細細夠一兩膽落口岩岩好😋仲有黑松露蟹肉帶子壽司同埋魚籽拖羅塔壽司。擔擔入口即溶既感覺!又新鮮-熟食方面好多抵食嘢!極尚花膠盛宴,🤤有花膠食,又有菜!上湯燴大蝦球,好juice! 泰式咖哩軟殼蟹點麵包食好正😋又夠辣👍🏼-最後食埋串燒種類亦都好多種丫!鹽燒牛舌、鹽燒雞軟骨、燒溫室甜菠蘿、仲有天婦羅、天婦羅蝦、甜番薯🍠款款都好好食😋!

呢度既食物同飲品種類超過百幾二百種!

2022-08-24
$250 (Lunch)
  • 刺身
  • 壽司