2022-10-08
我愛大閘蟹🦀🦀🦀踏入10月又係大閘蟹出場日子
為左迎接佢嘅來臨, 今日就左去九龍城 挑戰一下佢推出嘅88分鐘任飲任食大閘蟹放題。價錢方面佢就分左幾個。
10pm後入座價錢有優惠, 宵夜都唔錯😆主角大閘蟹仲好鬼多膏,中秋後最好就先食乸,乸嘅膏最軟熟,到重陽節,即代表公乸都成熟,兩者都可以食,我就梗係兩樣都食晒啦。公乸都好多膏,甘香好味😋
除左大閘蟹,仲有好多台式嘅任食菜式選擇,太多野我就揀少少🤏🏻食吓蟹粉餃生滾水蟹弼蟹粉糯米飯一口麻辣鴨血花枝丸阿宗麵線蟹粥好棉,好香蟹膏蟹油味,糯米飯糯香煙韌有蟹膏香,鴨血好夠辣😂 花枝丸彈牙,麵線來自台灣,好正宗。
飲品有珠珍奶茶/果茶/奶蓋/各式汽水
除咗可以去挑戰任食蟹之余,仲可以去佢地到訂蟹,買翻宅慢慢食又得,去舖頭食又得,任君選擇,想知詳情🔎可以打電話去問😂
踏入10月又係大閘蟹出場日子 為左迎接佢嘅來臨, 今日就左去九龍城[等等HEA] 挑戰一下佢推出嘅88分鐘任飲任食大閘蟹放題。價錢方面佢就分左幾個。 10pm後入座價錢有優惠, 宵夜都唔錯😆
公乸都好多膏,甘香好味😋 除左大閘蟹,仲有好多台式嘅任食菜式選擇,太多野我就揀少少🤏🏻食吓
蟹粉餃
生滾水蟹弼
蟹粉糯米飯
一口麻辣鴨血
花枝丸
阿宗麵線
蟹粥好棉,好香蟹膏蟹油味,糯米飯糯香煙韌有蟹膏香,鴨血好夠辣😂 花枝丸彈牙,麵線來自台灣,好正宗。 飲品有珠珍奶茶/果茶/奶蓋/各式汽水