2018-01-13 827 views
莊士敦廣場每晚條隊都長長長, 今晚我都排埋一份上去打邊邊。朋友推介呢間任食打邊邊,首推介肉丸全部都係手打, 質素極高。可能星期五關係, 全院滿座, 有點擠擁, 空間感不足。先來調味醬一張menu睇哂可以選擇的食物。先來一個醉雞鍋湯底內裡應該有兩至三件雞件的, 醉雞香味濃,但飲落淡淡的, 明顯用料不足。肥牛當然是必選,任食價錢也沒有期望太高呢!丸子確實手打的,滑滑海鮮點了蜆和蝦, 每樣也是上四件, 但其中一隻蜆是破的薄薄的鱔片但新鮮推介稻庭烏冬,響鈴。芝心丸內的芝士極juicy呢!雲吞卻普普通通掛住食,卻忘記影我們點了最多的午餐肉啊!還有任取飲品, 有可口可樂, 康師傅各樣果汁,也有韓國品牌的飲料,包羅萬有。以每人大概 $180 價錢 來一餐任食打邊邊,是可接受的。如果追求質素或者坐得舒服一點, 這間就未必適合了。
莊士敦廣場每晚條隊都長長長, 今晚我都排埋一份上去打邊邊。

可能星期五關係, 全院滿座, 有點擠擁, 空間感不足。

先來調味醬

一張menu睇哂可以選擇的食物。

先來一個醉雞鍋湯底

肥牛當然是必選,任食價錢也沒有期望太高呢!
丸子確實手打的,滑滑
海鮮點了蜆和蝦, 每樣也是上四件, 但其中一隻蜆是破的

薄薄的鱔片但新鮮

推介稻庭烏冬,響鈴。

芝心丸內的芝士極juicy呢!
雲吞卻普普通通
掛住食,卻忘記影我們點了最多的午餐肉啊!

2017-12-15
$180 (Dinner)