2025-02-19 0 views
約朋友一齊食咗牛大人呢個任食日本A4黑毛和牛套餐, 每片牛都好大塊, 而且品質穩定, 每碟肉質都一樣咁靚, 真係食得過!💵 日本A4黑毛和牛套餐 $448🍽️ 海鮮拼盤套餐會贈送一個海鮮拼盤, 入面包括有蟶子、鮑魚、帶子、蠔, 蟶子同帶子都非常大隻, 鮑魚則夠新鮮爽彈, 質素唔錯.🍽️ 肉品一定係主攻日本A4和牛, 霜降雪花豐盈又均勻, 入口肉質嫩滑, 建議要配埋自助區既日本雞蛋, 會令肉質既嫩滑感更加提升. 除咗牛肉, 另外都叫咗佢地既伊比利亞黑毛豬豚肉, 肉質爽口但都好嫩滑, 呢個都好好食.🍽️M9和牛牛丸 呢個都係隨餐附送每人兩粒, 牛丸真心有驚喜, 因為非常彈牙而且牛味香濃, 係我打邊爐入面食過最好食既牛丸之一.🍽️ 小食|配菜除咗肉類, 個套餐仲有好多其他小食配菜任叫, 例如鮑魚三食(古法醉鮑、炭燒鹽蔥鮑、柚子汁燒鮑), 台灣直送鯛魚、澎湖花枝漿等.🍽️ 湯底總共有10款選擇, 我哋揀咗台灣鳳梨雞鍋, 有大大隻雞髀之餘仲有好大隻蜆, 非常足料.2月7至20號有情人節限定dreyers心形雪糕, 仲有Mr and Mrs moon主題裝飾. 旺角荷里活同觀塘分店更會有大型大卡位. 未bo

💵 日本A4黑毛和牛套餐 $448

🍽️ 海鮮拼盤

🍽️ 肉品

🍽️M9和牛牛丸

🍽️ 小食|配菜

🍽️ 湯底

2月7至20號有情人節限定dreyers心形雪糕, 仲有Mr and Mrs moon主題裝飾. 旺角荷里活同觀塘分店更會有大型大卡位. 未book情人節餐廳既朋友可以考慮下呢間.