2021-08-05
禮拜六晚趁着老竇放假,佢又唔想煮,話想去打邊爐🍲我哋就嚟到德福牛陣食邊爐放題~咁啱佢做緊夏日祭典,$279就會有澳洲和牛放題任食90分鐘,感覺幾正!入餐廳之前我哋仲可以玩個小遊戲:釣魚🎣如果20秒入邊釣到六條魚就有大獎!釣唔到都有小獎品🤣澳洲產特上長期穀飼牛雪花紋狀嘅穀飼牛食落覺得好新鮮好爽口~牛肉味幾香,而且唔會有過多肥肉,幾正!沖繩豚肉半肥瘦切成薄片嘅豚肉,幾香,食落啖啖肉~而且好易入口,唔錯自助區有唔同嘅蔬菜丸類🥬仲有煎腸仔,爆谷等等添~幾鍾意金菇菜,海帶,蔬菜都幾新鮮,爆谷幾香甜,腸仔都幾香,仲有唔同嘅醬汁選擇,柚子醬汁幾正~雪糕可以任食Häagen-Dazs雪糕🍦有六隻唔同嘅味道,幾鍾意夏威夷果仁味同埋榛子朱古力味🍫幾香甜,而且creamy,仲可以配朱古力粒粒,好有懷舊風飲品依家可以升級做波子汽水放題,係細個嘅回憶!波子汽水幾甜幾好飲,仲有唔同嘅汽水選擇,好似綠茶,忌廉等等~
澳洲產特上長期穀飼牛
沖繩豚肉
半肥瘦切成薄片嘅豚肉,幾香,食落啖啖肉~而且好易入口,唔錯
自助區
雪糕