2024-11-07 299 views
近排見有D涼意就想食蒸鍋,上網實在太多蒸鍋揀😓見到這間近又comment 都唔錯就去新蒲崗食蒸海鮮加2小時任食打邊爐去到已經有人龍排隊所以去之前記得預約啊!望下餐牌原來都有好多選擇,加20$可以任飲罐裝飲料仲有埋支裝汽水👍5-10小朋友有兒童價但就冇海洋食😞除左蒸鍋配任食火煱餐外仲有麻辣雞煲方題或者大閘蟹配雞煲放題🦀唔想火煱咁熱氣仲可選擇叫即炒海鮮餐。我見到隔離枱叫左,賣相都幾吸引下次可以試吓先😋今次我就叫左海鮮蒸鍋加任食火鍋⋯⋯新鮮海鮮有8款每人一隻但蝦蜆可以encore 冇粥底比你但自己可以叫碗白反放落湯底自己煲,蒸完D海鮮汁令到D粥更加先鮮甜👍其實食完海鮮加粥已經飽了八成再加埋火鍋猛食肥牛真係好飽☺️
2024-10-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 什錦海鮮