2024-09-15 1159 views
香港多咗好多唔同嘅燒肉舖,好今次我哋經過旺角間燒肉 好似唔錯。我哋揀咗LV3澳洲和牛海鮮放題套餐(120分鐘)$488/位,任食澳洲和牛~一開始會先上頭盤, 靚靚頭盤 擺咗好多肉類,有澳洲和牛上級牛胸腹肉、澳洲和牛特上牛肋肉、美國牛胸腹肉、牛肩里肌肉、厚切牛舌等🐮,每款牛肉都有唔同口感,尤其係澳洲和牛最為濃厚。頭盤仲有海鮮拼盤🦐,包括原隻鮑魚、帆立貝、半殼青口、大海老、法國黃金螺等,真係好吸引!呢個海鮮放題套餐嘅重點之一,就係厚切嘅澳洲和牛特上牛肋肉,真係食完想再食!和牛香味濃郁,放入口輕輕一咬,啲肉汁就流出嚟,超級好味🤤。海鮮方面選擇亦相當豐富,有鮑魚、生蠔、大海老、魷魚🦑等, 種類都多元化。烤蠔,鰻魚 同燒魷魚都係一個好好既選擇!本身已經好食,燒到焦焦地,更香口!生蠔多汁鮮甜,原條魷魚筒拎黎燒 ~彈口!其他食物質素都很優秀,特別羊架🐑肉又厚又新鮮!熟食區食物有質素又乾淨,也有各類雪糕飲品甜點😋真係一個吃到飽,捧着肚子的任食放題😛

2024-09-09
$450 (Dinner)