幾經辛苦,4⃣️表姊妹終於就到時間出去一齊食晚飯🍴鍾意食日本菜嘅我哋去食放題就可以放肆咁食😆我地主攻係刺身,所以就加錢upgrade仼食埋爽口鹹鮮嘅生蠔同大粒肉厚嘅海膽火焰帶子😍想試吓多啲款嘅刺身,所以一嚟就點咗個 #雜錦刺身拼盤 😋包括有肥美嘅三文魚、甘香嘅油甘魚、爽甜嘅赤貝、北寄貝、馬刀貝、煙韌嘅榮螺、八爪魚、希靈魚、巨型又鮮甜嘅珍寶赤蝦,仲有比較少見嘅赤身醬油漬,肉質軟腍,唔算🈶️渣渣。壽司嘅款式都唔少,用料亦都唔會孤寒,放面嘅刺身都大大塊。尤其是海膽甘蝦三文魚籽手卷,🈵️口都係食材~除咗日式食物之外,仲有泰式食物,例如冬陰功湯、泰式燒羊腩、泰式炸蝦餅、泰式生蝦同沙嗲串燒等。食到咁上下就去甜品同雪糕櫃度嘆攞杯雪糕同雪條,就完美啦😌

生蠔
海膽火焰帶子

赤身醬油漬
珍寶赤蝦

手卷

泰式炸蝦餅

食到咁上下就去甜品同雪糕櫃度嘆攞杯雪糕同雪條,就完美啦😌
雪糕

生蠔