2023-06-28
同朋友行誠品見到一盒鴨血要70幾蚊仲要得三四件鴨血佢話想買🫠我即刻話咁不如食無老鍋啦可以任食豆腐鴨血喎 抵勁多喎 之後朋友聽完都好同意我哋就去咗食啦🤣我哋嗌咗鴛鴦湯底 一個辣一個唔辣咁就兩隻味都食到👍🏻黎到每邊湯已有唔少豆腐鴨血係入邊 我地加左每人一粒冰淇淋豆腐😗用iPad落單勁方便 可以自己慢慢睇 想幾時加嘢食都得又可以睇埋相 唔洗麻煩到店員 佢呢度嘅蟹滑係最好食 淡淡蟹肉絲口感好豐富又勁重蟹味🦀之後我兩位比較健康嘅朋友就叫咗一個蛋餃同埋萵筍☺️蛋餃好普通 唔係幾鍾意個口感 如果有得揀會寧願揀水餃雲吞嗰啲friend😂打邊爐當然唔少得牛肉啦 牛肉唔會話好肥 基本上碌十秒內已經熟 同埋都好有牛味 唔錯🤓睇落好似叫咗好少嘢😝但其實飽癲咗因為我哋瘋狂叫店員加鴨血同豆腐 雖然我哋唔叫佢哋都會主動每隔15分鐘左右問我哋需唔需要加😙我哋每次都會好唔客氣咁叫佢哋幫我哋加🤣🤣但每次佢哋都好好服務唔會嫌我哋煩🤪總結下次想食任食鴨血一定會再嚟😌
總結下次想食任食鴨血一定會再嚟😌