「銅鑼灣第一脆爆德國咸豬手」、「任食豬手放題」... 淨係聽到呢啲都已經夠哂吸引,所以😎決定左去挑戰一下呢個脆爆咸豬手放題。呢度真係任飲任食,除左出面既salad bar 呢張卡上面既小食同主菜都係可以無限叫。Salad bar都幾多野食,有沙律、ham、水果等等。另一面仲有炸物熱食,春卷、薯角、咖哩角.... 仲有南瓜湯。Salad bar 其實都係俾你打個底先,之後正式打大佬。話明係豬手放題又點會唔食豬手架呢,除左豬手都叫左卡邦尼意粉、海鮮燴飯同埋食德國野點少得既德國腸丫!一份豬手都多既,個皮整到好卜卜脆,豬手肉偏粉紅,味道偏咸。可以去出面拎芥末醬,蘸埋芥末醬加酸菜,味道都幾夾。叫左隻63度溫泉蛋,可能我唔識食,我唔係太鍾意就咁食溫泉蛋既口感,下次都係加埋係卡邦尼度食😂😂卡邦尼意粉同海鮮燴飯都出色既。因為係任食,所以每碟份糧都唔算好多。即使係少少既海鮮燴飯都有青口同兩隻大蝦,而且個飯都幾重海鮮香味。任食黎講都仲keep到水準唔係劣食係幾唔錯!👍🏻呢度既雪糕幾特別,好少係出面見到。最後食埋雪糕,又捧住個肚返屋企。