第一式:招牌大亂鬥 (任食雞煲)↪️有五種辣度可以選擇的雞煲,平時食開譚仔三少辣的我都可以食到喱度嘅中辣,自己炒雞煲嘅時間已經爆香,雞肉入哂味,肉質亦不鞋,醬汁超惹味,我地四個人都叫多了一round。第二式:海鮮盛宴↪️已經蒸好的海鮮拼盤,有6款海鮮及讚岐烏冬,根據當天的海鮮入貨而提供不同的海鮮,有機會會有一款重覆。海鮮的質素也不錯,加入了蒜油更香更惹味。第三式:滋補火鍋 (任食火鍋配料及飲品)↪️有兩款普通湯底或加$38三揀一款滋補湯底。我地揀了養生燉湯,雖然唔係啲長時間燉出黎嘅靚湯,個湯亦有少少過鹹,但入面勁足料,有半隻烏雞、蟲草花、桃膠、紅棗等材料。可以先飲咗個湯先再自己拎任食火鍋料打邊爐。火鍋料普通質素,但個墨魚滑幾好食。第四式:手切牛頸脊 (任食)↪️只要全枱每一個人like同comment佢地IG post就有得任食手切牛頸脊,牛頸脊都幾有肉味,肉質軟熟,我地四個人好似都食咗10幾碟😂最後再黎多個甜品,椰汁雪燕,估唔到樣子普通,但又咁好食,椰汁味好適中,非常冰涼,好解渴。全餐食咗3個鐘,飽死我地。😂星期一至四:$268/位星期五、公眾假期及前夕:$298/位
第一式:招牌大亂鬥 (任食雞煲)

第二式:海鮮盛宴

第三式:滋補火鍋 (任食火鍋配料及飲品)

第四式:手切牛頸脊 (任食)

星期一至四:$268/位
星期五、公眾假期及前夕:$298/位