2024-07-28 6182 views
好啱三五知己一齊去食飯,有得任食雞煲,又有新鮮刺身,仲有大大盤蒸海鮮,最後打埋邊爐,一次過滿足晒所有人嘅願望雞煲可以揀辣度,第一轉食完小辣覺得唔夠喉,第二轉要揀中辣店員有介紹雞煲所需時間,側邊亦都有個Timer幫手計時,中辣好惹味,每一轉份量唔算好多,但係唔夠可以再食。之後有一大盤蒸海鮮,扇貝鮑魚蝦蟶子應有盡有,每一款都好鮮甜,唔使點任何豉油都好夠味。食完海鮮仲有一碟馬刀貝刺身,同樣好鮮甜👍🏼終於食到最後可以打邊爐,店員介紹可以飲咗個湯先,果然幾清甜。肉肉任食,食到後面已經飽,牛頸脊都食唔到好多😂有任飲既汽水同飲品 (啤酒除外),雪櫃有大量唔同既小菜配菜同生果,好抵食打完邊爐食埋椰汁雪燕,完美。

雞煲可以揀辣度,第一轉食完小辣覺得唔夠喉,第二轉要揀中辣

食完海鮮仲有一碟馬刀貝刺身,同樣好鮮甜👍🏼

肉肉任食,食到後面已經飽,牛頸脊都食唔到好多😂

打完邊爐食埋椰汁雪燕,完美。
2024-07-11
Type of Meal