2018-10-27 269 views
星期六同老豆慶生飯局之倫哥火鍋今日終於試聞名以久想試好耐ge倫哥la.$318任食雞煲+魚生刺生+限定海鮮併盤+部分海鮮火鍋枓任食打邊邊+任飲Drink+甜品開動開動.開始大滿腹火鍋la一黎上個魚生併盤先(又幾新鮮wo)之後到雞煲任食.食到夠先會轉火鍋.不食時就要按指示焗下攪下4次先食得la.需要花D心機la.不過又幾野味幾好食wo我地仲追加左一份雞.好野味.我地想清清地就叫左個蕃茄薯仔湯底海鮮併盤加左$30轉左食龍蝦D海鮮真係幾新鮮wo.頭號鐘意食佢個龍躉片仲有脹卜卜ge蠔同可任加的蝦。墨魚滑任加響鈴魚皮蔬菜餃子🥟脹卜卜好味只得一份的肥牛.有牛味又爽囗勁爽囗鮑魚i like it龍蝦唔知點解只得一半多肉一半小肉.有D不爽.食到個鉗時有D唔新鮮wo肉質不彈牙...最後食埋個透明涼粉超飽ar!!!埋單4位$1477.約$370一位.有咁ge質素ge海鮮同咁多野食.真係ok la.不過講真.我覺得個食個雞煲出色過食火煱la.個湯底未夠好.(可能應該試其他湯底會出色D la)倫哥係可以一試的吃到飽火鍋店
星期六同老豆慶生飯局之倫哥火鍋
今日終於試聞名以久想試好耐ge倫哥la.
開動開動.開始大滿腹火鍋la
一黎上個魚生併盤先(又幾新鮮wo)

之後到
我地仲追加左一份雞.

好野味.

我地想清清地就叫左個蕃茄薯仔湯底
蕃茄薯仔湯底

海鮮併盤加左$30轉左食龍蝦
D海鮮真係幾新鮮wo.
頭號鐘意食佢個龍躉片
限制級足料海鮮併盤

仲有脹卜卜ge
蠔同可任加的蝦。墨魚滑

任加響鈴魚皮蔬菜

餃子🥟脹卜卜好味

只得一份的肥牛.有牛味又爽囗

勁爽囗鮑魚i like it

+$30由蟹轉龍蝦

最後食埋個透明涼粉

超飽ar!!!
不過講真.我覺得個食個雞煲出色過食火煱la.
個湯底未夠好.(可能應該試其他湯底會出色D la)
倫哥係可以一試的吃到飽火鍋