2023-04-08
已經唔係第一次去山林道揾嘢食㗎啦,貪佢多選擇又無咁多人☺️今次一早book咗呢間熊本牛鍋嘅180分鐘任食火鍋🍲最吸引係有得食雞煲同任食靚牛❤️入到去先睇到原來餐廳有offer 生日優惠,只要提前WhatsApp預訂同說明使用優惠,四人或以上同行,壽星就可以免費獲得$268皇牌套餐或者$298澳洲和牛套餐😍•澳洲和牛套餐 ($298/1)首先呢個餐係包咗一個和風海鮮雞煲🍲雞件份量都幾多,紫洋蔥同芫荽令個雞煲更香😛最驚喜嘅係入面有蝦、蜆同鮑魚,海鮮好新鮮😍雞煲唔係任食,不過可以加錢加雞😂肉類就係任食,有澳洲和牛、牛白肉、頂級牛小排、牛肩胛、豚肉、雞肉🤤牛白肉my favourite❤️平時喺屋企打邊爐都會買,唔係周圍有得食,呢度有得任食,好正‼️另外必要encore嘅係澳洲和牛,油花好靚,食到油脂香氣☺️火鍋配料要出去自助區拎,我哋攞咗少少丸類、韭菜餃、牛柏葉、墨魚滑等等☺️蔬菜類有好多款,包括菜芯苗、油麥菜、萵筍、秋葵等等☺️我覺得呢度嘅火鍋配料唔算話特別多,但係我覺得幾特別,就好似連幼麵同粗麵都有,而蔬菜又好新鮮😛
•澳洲和牛套餐 ($298/1)