6 day(s) ago
相信各位牛魔王都一定鐘意食「牛大人台灣火鍋吃到飽」,佢哋長期爆滿,原因就係可以120分鐘任食靚牛,我都成日去幫襯架!今次我哋揀咗最貴、最豐富、最靚嘅「日本A4黑毛和牛火鍋放題」,$488/位嘅套餐主打日本A4黑毛和牛,都係任點任食,一於食到回本😂😂A4級別嘅日本黑毛和牛,油脂分布平均,入口即溶,只係幾秒就食得,任食嘅牛嚟講係超高質,唔使睇價錢,任食靚和牛真心爽!另外仲有伊比利亞黑毛豬梅肉,入口鬆化又爽口!呢個套餐仲送澳洲M9和牛牛丸2粒、海鮮拼盤及任食鮑魚架!🌟 澳洲M9和牛牛丸超濃郁牛味,juicy 得嚟又彈牙,完全超出想像,可惜得2粒,真係超好食!🌟 海鮮拼盤送嘅海鮮拼盤有鮑魚、蟶子、扇貝、生蠔,全部都好親鮮,鮑魚仲要無限任食架!任食鮑魚除咗新鮮鮑魚之外,仲有『鮑魚三吃』嘅小食,分別3種口味:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,個人特別喜歡炭燒鹽蔥鮑魚,香口又惹味!除咗手機點餐外,自助區都有好多蔬菜、丸類、飲品任食任拎,唔少得各式台式地道小食,最正喺可以任食 Haagen-Dazs雪糕,有多款口味選擇!食齊晒咁多樣嘢一定會回返本🤪
另外仲有伊比利亞黑毛豬梅肉,入口鬆化又爽口!
呢個套餐仲送澳洲M9和牛牛丸2粒、海鮮拼盤及任食鮑魚架!
🌟 澳洲M9和牛牛丸
🌟 海鮮拼盤