2022-07-17 116 views
有朋友話我知,荃灣海之戀商場鼎家喜筷係鼎爺有份開,質素一定有保證,當然唔會錯過,約定同事放工一齊去試試!餐廳佈置得好雅緻,每個角落都有鼎爺嘅影子。例如用光管做成鼎爺卡通頭像,十分可愛!餐廳主打平民版高質新型燒味Café,現推出【90分鐘秘製幸福雞煲放題】其間無限添加秘製幸福雞煲,同事和我都好想試吓!幸福雞煲 配送「新鮮蔬菜1份」,啲雞好滑好入味!連雞皮都好爽口,醬汁以麻辣的雞煲醬調配而成,濃郁惹味!雞件夠麻香,有3個辣度揀,我哋揀咗BB辣,超好味!之後無限追加雞煲,真係越食越好味,停不下來!另外還有免費加湯打邊爐。火鍋配料都好新鮮,價錢唔貴。魚蛋、墨魚丸都好彈牙,鮮腐竹口感軟腍滑溜。每位加28元就可以任飲鼎家茶,兩款都係好足料,係低糖健康飲品。菊花薏米功效是疏散風熱,平肝明目、清熱解毒等。檸檬洛神能增進食慾、清熱、解渴、降壓、促進代謝。

之後無限追加雞煲,真係越食越好味,停不下來!
另外還有免費加湯打邊爐。

菊花薏米功效是疏散風熱,平肝明目、清熱解毒等。
檸檬洛神能增進食慾、清熱、解渴、降壓、促進代謝。