2021-06-10
$298/位任飲任食火鍋放題,仲要冇限時!真係超級抵!首先會上一個刺身拼盤,有乾冰效果。好靚,刺身又多款式。有鮑魚、三文魚、吞拿魚、北寄貝、希靈魚、八爪魚🐙之後我哋就食雞煲。雞煲都可以任食,雞揀咗小,味道唔錯。湯底佢都好多種類揀,揀咗沙地瓜瑤柱湯鍋,清清地幾好味😋即試海鮮拼盤,真係相當吸引。有龍蝦🦞、聖子扇貝、海蝦、大貝、細蜆、龍躉等等。喺呢度嘅海鮮夠新鮮,所以全部都幾好食。食完個海鮮拼盤已經覺得相當滿足。定量嘅有:特級安格斯肥牛,呢個真係好好食,牛味夠香,肉質相當唔錯!另外每人仲有一位巨型水餃皇🥟真係大大粒相當足料!之後就係任食雞火鍋配料。鴨血、午餐肉、牛肚、響鈴、肥牛、豚肉、蝦滑,真係多不勝數!整體我覺得呢度嘅火鍋配料都幾好食,呢個價錢性價比高!
$298/位任飲任食火鍋放題,仲要冇限時!真係超級抵!
之後我哋就食雞煲。雞煲都可以任食,雞揀咗小,味道唔錯。
湯底佢都好多種類揀,揀咗沙地瓜瑤柱湯鍋,清清地幾好味😋即試海鮮拼盤,真係相當吸引。 有龍蝦🦞、聖子扇貝、海蝦、大貝、細蜆、龍躉等等。喺呢度嘅海鮮夠新鮮,所以全部都幾好食。食完個海鮮拼盤已經覺得相當滿足。
定量嘅有:特級安格斯肥牛,呢個真係好好食,牛味夠香,肉質相當唔錯! 另外每人仲有一位巨型水餃皇🥟真係大大粒相當足料!
之後就係任食雞火鍋配料。鴨血、午餐肉、牛肚、響鈴、肥牛、豚肉、蝦滑,真係多不勝數! 整體我覺得呢度嘅 火鍋配料都幾好食,呢個價錢性價比高!