2021-11-18 105 views
最近發現原來荃灣喺好多好野食嘅。今次我就幫襯左一間雞煲火鍋,其實市面上有火鍋食嘅店舖有很多。但係可以任叫任食雞煲火鍋呢…又唔喺咁多。而且火鍋配料非常新鮮,所以喺值得推介。之前,我有幫襯過旺角18樓雞煲,留下非常好印象。服務員態度好,食物質素高👍👍所以,今次先嚟幫襯荃灣呢間分店。果然無令我失望。一樣能夠保持水準。脆魚鯇骨腩🐟,真係一流,超正💗💗💗💗💗。而且一定要叫雪花肥牛,呢個又真係無得彈😋😋😋😋,我翻兜叫左幾次。另外,蝦都唔錯,雖然size細d,但勝在夠晒新鮮。仲有梅頭豬肉,聖子,羊肉,萵笋,淮山,粟米,牛柏葉,豬潤,炸魚皮,蝦片。。。等等。樣樣都好新鮮,水準高。🥰🥰🥰🥰唔怪得,永遠都有人喺出面等位。當然,一樣有蔬菜櫃,多個飲品櫃,同乳酪俾你任食任飲啦。呢間鋪,我會加入我的至愛餐廳裡面,有機會會再嚟嘅。
唔怪得,永遠都有人喺出面等位。
當然,一樣有蔬菜櫃,多個飲品櫃,同乳酪俾你任食任飲啦。
呢間鋪,我會加入我的至愛餐廳裡面,有機會會再嚟嘅。