2018-06-26 87 views
本人係海鮮控亦又係火鍋愛好者,加上之前係網上已經見到來一鍋既海鮮拼盤好吸引架啦,任飲任飲都係$368,決定要黎試試佢~上到去首先環境乾淨,比起其他任食打邊爐坐得舒服好多,店鋪仲有圍裙提供,好細心。我地2個人食,揀左花膠螺頭雞湯(濃湯),岩哂女仔食呀,打邊爐仲可以美顏!我地叫左海鮮拼盤,有大蝦、扇貝、貴妃蚌、象拔蚌、青口、鮑魚。 正呀~ 任飲任食黎講配料都算多選擇,當然有D靚牛肉係要加錢啦~另外會有埋一D手工餃同手工丸,聽講係駐店師傅手打架!口感彈牙,必食推介之一!野飲都係平時放題有既汽水,最正係佢啤酒、紅酒白酒都任飲,下次可以同成班朋友黎啦~~~食到中段,可以試下湯底入面既花膠同螺頭了。 螺頭吸收左湯底既鮮味,但又唔會好似𡁻香口膠咁咬唔爛~ 花膠都真係超足料,食極都仲有呀,哈哈。食完仲有甜品心太軟,呢個要等15分鐘左右,本身對任食火鍋店既甜品冇乜太大期望,但反而有驚喜喎,入面朱古力醬真係有流心,好似平時出去甜品鋪既心太軟一樣,唔錯。