2022-06-27 43 views
同家姐去食自助餐係好唔抵,因為佢食得唔多,食韓燒呀,自助餐呀我地都鍾意晏晝食,因為平好多🤣 餐廳係用無油煙的燒烤爐,韓國的家庭係屋企食燒肉都係用呢種架,個身就會無乜油煙味,又靜,受熱都好均勻!今日我地叫左韓牛韓燒定量午市餐,有牛肋骨、牛肩胛、黑豚五花腩、雞腿肉同青口,以上的項品係定量的,出面的飲品同沙律小食吧就係任飲任食的😆 d前菜我好鍾意食,醃得好入味又新鮮爽口!飲品方面除左汽水以外都有唔少韓式飲品👍🏻肉類的擺盤相當靚,五花腩擺到好似一朵花甘樣,每一格都有蔬菜添,係一個健康的午餐盒,蝦大隻新鮮,牛易咬開無渣,肥瘦均衡我地仲叫左個海鮮石腐鍋,入面有蝦同青口同豆腐,仲有d粟米同瓜,加埋大醬同白飯甘食係超配搭👍🏻👍🏻

飲品方面除左汽水以外都有唔少韓式飲品👍🏻

$220 (Lunch)
  • 1++韓牛韓燒定量午市餐(二人份)