2023-10-27
身邊的人都知我最愛酒,呢間好清酒🍶之人必試!店員會教你download apps,之後就去清酒機自己斟酒,有勁多款清酒選擇,仲要係任飲勁high!不同口味逐款試,我就由淡飲到濃身,又飲又玩勁開心!.任飲咁正清酒,緊係要食好西!最正一定係燒肉,仲要係靚牛😍大愛日本和牛,三角胸和牛油脂分布肥美最喜歡🥰日本黑毛和牛後腰蓋柳所有油脂最平均,美國封門柳牛味最濃,美國牛板腱最有咬口,美國牛小排脂肪分布平均,總結全部都好正👍🏻.其他也相當不錯,前菜豐富,有豆腐、胡麻沙律、螢光魷魚,最愛味淋魚乾唔會好硬又香口,送酒一流👍🏻不得不提就係加拿大龍蝦,燒到金黃色新鮮厚肉仲辣辣地好好食😋食到好飽仲有滿滿紫菜蟹肉飯相當足料👍🏻燒野菜種類好多🌽🍆🫑,最後食件芝士蛋糕🍰大滿足😆.值得一讚店員人真得好好,食得開心🥳收工無限暢飲清酒再食燒物,呢啲先叫享受😎