2022-02-14 2344 views
近期愛上清酒🍶,入咗幾支在家中嘆之餘,今次仲約咗好酒之人一齊試試呢個清酒🍶嘅放題,體驗一下大家嘅酒量🤩———————————————————————————🍶一個清酒機裝滿各色各樣嘅清酒,有一個小斗可以俾你斟返枱同朋友逐款試清楚,2.5小時之內無限♾️次任斟,其實都飲得幾急下,抵唔抵真係見仁見智🤔.🥢日式燒魚干盛盒💬佐酒小食有三款嘅日本🇯🇵魚干,小吃係幾多都唔會夠,可以飲多幾杯☺️.🥢六貫壽司🍣廚師👨🏻‍🍳發辦💬得六件唔太夠喉,有馬糞海膽、拖羅同時令款式,係幾新鮮,賣相亦吸引☺️.🥢阿波尾雞翼🐓💬大大隻雞翼,燒得好香脆。日本🇯🇵嘅阿波尾同華味鳥都係好喜歡嘅品種,忍唔到唔叫☺️.🥢酒盜芝士🧀 💬又係見到必定要叫嘅食物之一,實在難以抗拒。呢度嘅酒盜好精美,但係又好矜貴,實在真係到喉唔到肺🤣.🥢沖繩苦瓜炒蛋💬感覺蛋仲多過苦瓜🤣,不過呢個自己都煮到,無乜特別嘅寄望🥺
———————————————————————————
🥢日式燒魚干盛盒
🥢六貫壽司🍣廚師👨🏻‍🍳發辦
🥢阿波尾雞翼🐓
🥢酒盜芝士🧀
🥢沖繩苦瓜炒蛋
💬感覺蛋仲多過苦瓜🤣,不過呢個自己都煮到,無乜特別嘅寄望🥺