2022-09-14 90 views
我朋友一向都鍾意食打邊爐🥰朋友搵咗間喺尖沙咀非常出名嘅禾牛薈火煱館,我哋放假就約埋一齊去試吓啦!我地一行8個人,侍應俾咗間VIP房我哋!我地坐得非常舒服!間房完全無限時,無最低消費,非常抵坐同抵食!🥰我地全部人都好鍾意食牛!我地先整左碟招牌手切肥牛!肥牛賣相非常之吸引,每件顏色鮮艷,而入口味道當然無得頂!牛既鮮味同油脂係嘴入面散發晒出嚟!之後我地再點左個封門柳,同樣牛味濃郁,淥完軟冧冧非常好味😋 我哋唔夠喉再黎一個牛胸爽!正都不得了,每啖都有滿滿油脂!正到已經無法用文字表達😋食完一輪牛我地就食下其他野!三色餃每粒大每粒鮮!好好食😋珊瑚蚌爽滑清甜!😆最後我地仲食左個刺身拼盤!有三文魚海膽有頭甜蝦同帶子,每樣刺身都非常新鮮!食到我哋流晒口水!😋