2024-05-11 37 views
本身想同好朋友上深圳食下野,但最後太趕無去到,結果為了滿足心理上須要, 就走咗去黃埔食農耕記😂農耕記啲野食真係又抵食仲好大份,我哋2個人叫3個餸,食完有d後悔叫太多,真係好飽飽啊!!😁🌟經典酸菜魚🌟大碗花菜🌟茶油土芹菜炒黃牛肉經典酸菜魚🐟好多魚和酸菜薯粉,最緊要仲有萵筍,魚又滑,酸菜好入味,薯粉吸晒湯同酸菜味😍,好正好大份2個人根本食唔晒, 性價比好高❤️大碗花菜🥦花椰菜加埋肉調味炒香,好香之餘而且肉仲唔少,可以用來送飯🩷茶油土芹菜炒黃牛肉🥦🐂用芹菜炒牛肉,本身以為個牛肉會好鞋身,點知出乎意料好淋好滑,芹菜好香,又係送飯既良伴,同埋上菜果時好細心開個蠟燭熱住個餸🤎農耕記既菜實在太大份,2個人我覺得只叫一個經典酸菜魚/1-2樣餸都夠食,如果好鐘意用餸來送飯真心要去農耕記,因為佢哋嘅餸真係用來送飯係very good😂而且茶水好好飲,用紅棗菊花泡茶幫助消化,下次我要再去encore先得🤤💯

🌟經典酸菜魚
🌟大碗花菜
🌟茶油土芹菜炒黃牛肉

經典酸菜魚🐟

大碗花菜🥦
花椰菜加埋肉調味炒香,好香之餘而且肉仲唔少,可以用來送飯🩷

茶油土芹菜炒黃牛肉🥦🐂

Type of Meal