2020-07-07 1438 views
朋友介紹呢間小店, 遠離大街, 中午時間去到唔洗等位即刻開餐🍽帶住個小朋友去食晏都唔知應該叫幾多個餐, 掙扎左陣決定一人一個餐, 因為我想試多幾款😛<Monster All Day Breakfast>佢個名真係冇改錯, 份量十足呀!!👐🏻經過今次之後發現左All Day Breakfast既好處, 就係夠多款可以氹到個小朋友食多啲野😺塞完佢食菜, 腸仔切一粒粒自己督, 包加煙肉加蛋加茄汁豆, 好野, 食哂👏🏻👏🏻要讚薯蓉幾好食, 其實全部都好食, 但薯蓉超出我既預期, 值得試下💁🏻‍♀️<American All Day Breakfast>因為兩款大部分都重覆, 依加認真寫食評😉紅色腸小辣(我對辣味比較敏感)所以我比較鍾意白色腸多啲, 正常味, 係唔夠熱~個人好鍾意食大啡菇, 鍾意夠多汁, 呢個偏乾少少但都好味道🤤薯蓉岩先讚左啦~仲有要讚既係個包!!!本身想轉一個牛角酥, 但我竟然唔記得左, 真係金魚記憶🤯但係食左啖法式奶油麵包, 就忘記左牛角酥件事, 佢好鬆軟+好香奶油味👍🏻呀媽麻麻地奶油就覺得普通啦, 我就覺得好好食, 想食埋小朋友個份, 但良知阻

Monster  All  Day  Breakfast

<Monster All Day Breakfast>

American  All  Day  Breakfast

<American All Day Breakfast>
因為兩款大部分都重覆, 依加認真寫食評😉紅色腸小辣(我對辣味比較敏感)所以我比較鍾意白色腸多啲, 正常味, 係唔夠熱~個人好鍾意食大啡菇, 鍾意夠多汁, 呢個偏乾少少但都好味道🤤薯蓉岩先讚左啦~仲有要讚既係個包!!!本身想轉一個牛角酥, 但我竟然唔記得左, 真係金魚記憶🤯但係食左啖法式奶油麵包, 就忘記左牛角酥件事, 佢好鬆軟+好香奶油味👍🏻呀媽麻麻地奶油就覺得普通啦, 我就覺得好好食, 想食埋小朋友個份, 但良知阻止左我🙏🏻

蟹肉配義大利奶油芝士醬扁意粉

<蟹肉配義大利奶油芝士醬扁意粉>
上枱比啲蟹肉嚇親, 真係良心企業, 唔係揸流攤既👏🏻就算係急凍蟹肉都好啦, 有幾多間店真係一大把蟹肉咁上枱🦀最後食哂啲意粉都仲有蟹肉淨😹整體都好味道!!

洋甘菊花茶

<洋甘菊花茶>
就係茶☕️

芒果冰搖茶

香桃冰搖茶

<芒果冰搖茶&香桃冰搖茶>
兩杯都好飲, 飲到最後都唔淡仲好冰凍, 夏天飲真係透心涼, 唯獨份量比較少, 未必個個夠飲🍹兩杯茶味都幾出, 香桃清新啲, 芒果比較甜😗

MVP比奶油麵包🤤全部食物都冇失望, 唔係話有幾咁特別, 而係睇得出食物好有誠意🙆🏻‍♀️至於飲品略為唔抵飲, 尤其係夏天🔆如果去開個頭一定會再去👍🏻👍🏻

Type of Meal
Lunch