2020-06-18 98 views
➡️ 紅油炒手 ($32)一份有5粒,雖然細粒,但每隻雲吞入面都有蝦,配上d辣椒油,好正好好食!➡️ 椰子清雞湯米線 ($49)呢碗就揀咗鮮蝦雲吞(+$2)同埋肥牛(+$2),湯底嘅椰子味好重,配上雞湯,非常清甜,感覺都幾健康。➡️ 台灣麻辣湯米線 ($48)可以自由配兩款$6嘅餸,我就揀咗Q彈正方形魚腐同埋鮮蝦雲吞(+$2),麻辣湯底同平時嗰啲有啲唔同,飲落有少少藥材味,個人唔太喜歡。➡️ 朱古力牛奶雪香 ($13)超大杯!加上朱古力上面有啲脆脆,飲落好特別,食完碗米線再飲埋杯朱古力,真係好飽!➡️ Latte雪香 ($13)咖啡味同平時嗰啲差唔多,又係配上啲脆脆,幾好味。馬祖台灣養生湯麵館地址📍: 天后留仙街3號雅景樓地下B號舖.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️💫抵食💰: ⭐️⭐️⭐️
➡️ 紅油炒手 ($32)
紅油炒手

➡️ 椰子清雞湯米線 ($49)
椰子清雞湯米線

➡️ 台灣麻辣湯米線 ($48)
台灣麻辣湯米線

➡️ 朱古力牛奶雪香 ($13)

➡️ Latte雪香 ($13)
咖啡味同平時嗰啲差唔多,又係配上啲脆脆,幾好味。

馬祖台灣養生湯麵館
地址📍: 天后留仙街3號雅景樓地下B號舖