2022-09-21
邪惡既野食真係好難抗拒,所以我從來都冇諗過要拒絕😎今次黎到HERO'S FRIDAY,我都係抱住一顆豁出去既心🌝今次叫左個抵食156蚊既2人餐,有2個包,2款小食,2塊炸雞扒同2罐汽水😋如果叫特別啲既包要加20蚊,想講個份量係夠3個人食,而且仲係即叫即整架🤤我揀左要加20蚊既英雄漢堡,有兩塊厚身既牛肉漢堡扒,煙肉,雞蛋,芝士,生菜,蕃茄同蜜糖芥茉醬🥳個包好夠份量,而且漢堡扒咬落啖啖肉,我食哂一個已經飽左一半嚕🙈仲叫左磁力漢堡,有洋蔥圈,牛肉漢堡排扒,芝士,煙肉,生菜同BBQ醬。小食揀左麻辣味HERO'S炸雞粒同加一蚊既土匪shake shake薯條,薯條比較粗身,食落去好多薯蓉🥔另外兩塊跟餐既原味炸雞,炸雞juicy肉嫰又夠香口,真係必定要試🥰仲有要一讚就係可以用app落單,方便快捷,咁就唔洗驚要排長龍啦🤗