2018-01-15
2點鐘左右去到大概7-8成滿 但大部份都食緊基本就係自己搵位,去收銀落order比錢 講坐邊 自己拎水拎餐具店員就會拎野食比你野食野飲散叫, 岩哂D唔喜歡飲除左水以外既人落完ORDER 15分鐘左右就有得食一行四人叫左黑松露芝士焗薯,煙三文魚沙津,卡邦尼意粉,大蝦寬條麵,墨魚汁海鮮意粉另外加咖啡就每杯減5蚊以西餐既份量黎講..依間真係幾大份下,一個人一份係絕對夠先講墨魚汁海鮮意粉2隻蝦,1舊青口.2舊魚柳,2圈魷魚個蝦係醃得非常好食,而且爽口 真係要比幾個like但魷魚相對之下就係無味既 係真係無味 好似用清水盪完咁魚柳同青口就不過不失 比起蝦係失色既意粉有嚼口唔會太淋身,蒜味重, 喜歡食蒜既人會好開心食到尾就會見到有唔少橄欖油係底, 個人覺得係略為落得太多油煙三文魚沙津份量都係BIG SIZE, 但唔知係咪因為要慢慢砌個花出黎 結果仲遲過意粉同焗薯上表面落左黑醋 唔會太酸亦唔會太少無味 睇圖都見到佢有5款以上蔬菜而且好新鮮 用料認真黑松露味濃,芝士香,份量唔細,多人食既話可以一人幾舊,人少就唔建議叫因為都幾"漏"下其他兩個意粉就冇咩特別 整體黎講 係每樣食物都係咸左少少, 要叫個沙津
店員就會拎野食比你
野食野飲散叫, 岩哂D唔喜歡飲除左水以外既人
落完ORDER 15分鐘左右就有得食
另外加咖啡就每杯減5蚊
以西餐既份量黎講..依間真係幾大份下,一個人一份係絕對夠
先講墨魚汁海鮮意粉
2隻蝦,1舊青口.2舊魚柳,2圈魷魚
個蝦係醃得非常好食,而且爽口 真係要比幾個like
但魷魚相對之下就係無味既 係真係無味 好似用清水盪完咁
魚柳同青口就不過不失 比起蝦係失色既
意粉有嚼口唔會太淋身,蒜味重, 喜歡食蒜既人會好開心
食到尾就會見到有唔少橄欖油係底, 個人覺得係略為落得太多油
而且好新鮮 用料認真
因為都幾"漏"下
其他兩個意粉就冇咩特別
整體黎講 係每樣食物都係咸左少少, 要叫個沙津中和番會比較好
如果餐廳可以提供多D選擇就好 始終你望個餐牌都唔算太多野食