2009-01-20 20 views
睇完飲食男女介紹$170食全羊宴, 於是星期日同爸爸, 媽咻專程去食, 一入到去好有新疆風味, 可惜太迫, 再睇餐牌, d價錢都幾貴, 再睇全羊宴, 原來要每位$170食全羊宴, 有d取考, 我地3個於是叫3個人份量, 但係份量真係好少, 於是問個侍應點解可以咁少, 問個夾餅是否得4塊, 個答案居然係:我地只會預備兩人份量!! 大佬呀! 咁你應該預每人兩塊架, 4塊點分呀! 個麵只係個碗大, d麵少到離譜, 味道麻麻, 羊肉串燒不夠味, 手握羊肉夠淋, 味道一般, 羊奶凍有d桂花味, 食唔到有奶味, 燒羊肉d茄汁唔加好過加, 好難食!份量太少, 唔會有下次!!

份量太少, 唔會有下次!!
$187 (Lunch)