侍應全部講英文,老闆娘同老闆好nice,尤其老闆娘好好笑容,前菜多,水係會俾市面上嘅樽裝水你,雖然唔係水龍頭水,但有啲唔環保。但食物質素真係麻麻地,份量極少,我地得兩個人原本諗住吃盤牛肉、魷魚、柚子燒酒再加一人一碗飯就夠。點知魷魚就得兩片(可能見我地得兩個人),特上牛排骨肉就得四、五片薄片,焗住叫多個辣五花肉同海鮮拉麵先夠飽。而最好味竟然係最平嘅海鮮拉麵$58,第二係特上牛排骨肉$180(不過不失),第三係辣五花肉$125(擺明啱啱係冰格攞出嚟,雪到勁硬,有雪藏味),第三係魷魚$130(冇味、完全咬唔爛),飯唔係百分百珍珠米,柚子燒酒好藥水味。主動問先知原來芝士粟米同埋泡菜蛋可以refill ,當然唔好期望會主動行過嚟同你refill,但佢地就要叫幾次先過到嚟refill。老闆好唔熟部機器EPS同Visa都分唔清,搞到要碌左四五次先知道點比錢,然後睇到張單見到咁貴,又廢事阻住人哋做生意,就出去門口禁下計數機計下條數,點知老闆娘見到就有啲語氣唔好用英文講叫我地有咩事入去鋪頭傾,佢哋唔會呃錢嘅。然後發現原來佢哋係計原價錢既服務費而唔係計八折左嘅價錢嘅服務費。

前菜
海鮮拉麵
辣五花肉(得三、四塊)
海鮮拉麵