2021-01-31 425 views
我最愛吃車仔面,初嚐新開小店,店內座位少於20人加上限聚令,兩個人等約15分鐘先有位。我點了豬手、豬腸、雞翼、羅白,油面(大辣),可能我個人食得好辣,感覺佢個辣係完全唔辣,加咗兩次辣汁都唔辣又唔香。兩件豬手係烤不是滷水炆嗰種,很一般,好硬又多毛。豬腸味道不錯,但份量好少,得四舊仔。兩隻雞翼入面係冰凍嘅,已經唔洗講好唔好食。羅白可以,但都係得四小舊。面份量都係偏少。友人點了牛腩,肥牛,貢丸,羅白,油面。佢話冇樣嘢好食,貢丸何其細粒,肥牛得兩小塊,好搵笨,食完好似冇食過咁,備註佢平時已經好細食。試過一次,應該冇下次啦
我最愛吃車仔面
豬手,豬腸,雞翼,羅白,油面

牛腩,肥牛,貢丸,羅白,油面

試過一次,應該冇下次啦